Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@16:28:28 GMT

سه اقامتگاه بومگردی در جنوب کرمان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۳۹۹۹

سه اقامتگاه بومگردی در جنوب کرمان افتتاح شد

به گزارش روز پنشجنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، فریدون فعالی در سفر به شهرستان جیرفت افزود: اقامتگاه بومگردی دوکوهه ساردوییه با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان، واحد بومگردی کهن قلاع دلفارد و فردوس اسفندقه نیز به ترتیب با اعتباری برابر با ۸۴۰ میلیون تومان و ۳۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مجتمع گردشگری کمالی‌نژاد منطقه گردشگری دلفارد بیان کرد: این مجتمع که ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تاکنون اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در آن هزینه شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان ادامه داد: منطقه گردشگری دلفارد جزو مناطق گردشگری بکر این استان به شمار می‌رود و در طول سال میزبان زیادی از گردشگران است و برای ایجاد ۶ سرویس بهداشتی اعتبار لازم تخصیص یافته که بزودی ساخت آنها آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: ساخت هتل آرمان جیرفت ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که مقررشد مدیر این هتل برای دریافت دوباره تسهیلات، درخواست خود را به اداره‌کل میراث‌فرهنگی ارائه کند.

فعالی با بیان اینکه سد جیرفت، ظرفیت عظیمی در حوزه گردشگری این شهرستان به شمار می‌رود گفت: باید در اطراف این سد زیرساخت‌های گردشگری همچون مجموعه بازی‌های آبی و هتل ساخته شود که گردشگران به سوی این منطقه جذب شوند.

وی همچنین با اشاره به روستای خوش آب و هوا و ییلاقی سربیژن تاکید کرد: با توجه به حضور زیادی از مردم و گردشگران در منطقه سربیژن، ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه از ضروریات است که امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط این مهم انجام شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با اشاره به استانداردسازی هتل ناجی جیرفت تصریح کرد: باید این هتل همچون هتل‌های دیگر استان از نظر مشخصات فنی، تجهیزات، نیروی انسانی، کیفیت ارائه خدمات و نحوه برخورد پرسنل مورد بررسی قرار ‌گیرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با اجرای طرح استانداردسازی در تعداد زیادی از واحدهای مورد نظر، تغییرات بسیار ارزنده و مثبتی مشاهده شده است و بدون شک اجرای این طرح به ارتقای کیفیت خدمات تاسیسات گردشگری مذکور و رضایت مشتریان منجر خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان به همراه نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی از برخی از مناطق تاریخی و گردشگری شهرستان جیرفت بازدید کرد.

به گزاش ایرنا، کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است.

ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دست‌کَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.

برچسب‌ها کرمان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمان جیرفت اقامتگاه بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمان جیرفت کرمان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمان جیرفت اقامتگاه بوم گردی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی میلیون تومان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری