Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از اعمال معافیت مالیات بر ارزش افزوده واحدهای گردشکری، اقامتگاه ها و هتل های تا سه ستاره خبر داد.

"محمدرضا پورابراهیمی" ظهر امروز ۱۰ مهرماه در جلسه فعالان گردشگری استان کرمان با اشاره به سفر وزیر بهداشت، درمان و ادامه داد: استان کرمان رتبه اول در واکسیناسیون را به خود اختصاص داده و خوشبختانه ۶۵ درصد جامعه هدف استان واکسینه شدند و پیش بینی می کنیم کرمان اولین استانی باشد که ۹۰ درصد جمعیت هدف خود را واکسینه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد گردشگری کشور نیاز به بازنگری دارد، تصریح کرد: با توجه به سرعت واکسیناسیون تقریبا می توانیم تا دو یا سه ماه آینده، کشور را در سطح ایمنی قرار دهیم و اگر این مهم رخ دهد، از اواخر امسال بخش گردشگری به حالت قبل از کرونا برمی گردد.

پورابراهیمی با انتقاد از ناچیز بودن سهم صنعت گردشگری در اقتصاد کشور عنوان کرد: در استان کرمان این سهم بسیار کمتر است زیرا توجه استان به فعالیت های اقتصادی در بخش های دیگر بوده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس افزود: باتوجه به اینکه دولت منابع و امکانات لازم را برای سرمایه گذاری ندارد و انتطار هم از او ندایم، باید بخش خصوصی ورود پیدا کند.

وی با اشاره به علاقه آزادگان جهان به سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: در دوران کرونا از بیش از ۵۰ کشور برای زیارت مرقد سردار سلیمانی به کرمان مراجعه کرده اند و استان کرمان، برند گردشگری مقاومت در کشور و جهان خواهد شد و باید از این ظرفیت برای معرفی سایر جاذبه های گردشگری استان بهره جست.

وی با بیان اینکه باید ساختارها و زیرساخت های گلزار بین المللی شهدای کرمان تکمیل شود، در ادامه از اعمال معافیت مالیاتی ارزش افزوده واحدهای گردشکری، اقامتگاه ها و هتل های تا سه ستاره خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گردشگري مالیات بر ارزش افزوده استان کرمان اقتصاد کشور استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازندگان اصلی مالیات بر عایدی سرمایه
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی