Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان- با شیوع بیماری کرونا درحالی‌که بسیاری از هتل‌ها و اقامتگاه‌های گردشگری استان کرمان برای پذیرایی میهمانان نوروز آماده می‌شدند و قبل از عید به بازسازی و تأمین مواد غذایی و کالاهای اساسی مراکز خود اقدام کرده بودند اما به‌یک‌باره با تعطیلی هتل‌ها و خانه‌نشینی مردم لذا زیان سختی به این صنعت وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین-گروه استان ها: استان کرمان که به‌واسطه برخورداری از آثار باستانی و هفت اثر ثبت‌شده در میراث جهانی همه‌ساله میزبان بسیاری از گردشگران داخلی و هم‌چنین خارجی بود که امسال نبود گردشگر به کابوسی برای صاحبان هتل‌ها، آژانس‌های مسافربری و گردانندگان تورهای کویرگردی و راهنمایان در صنعت گردشگری شد.

کرمان به دلیل برخورداری از  ریگ‌زارهای بکر همواره یکی از کانون‌های اصلی کویر نوردان بود که در حاشیه کویر بسیاری از مردم نیز به‌واسطه این پتانسیل با ایجاد اقامتگاه‌های بومگردی نانی از این سفره برای خانواده تأمین می‌کردند که متأسفانه کرونا بساط این صنعت و سفره را برچید.

بنا بر گفته راهنمایان گردشگری بخش قابل‌توجهی از مردم برای استفاده از سکوت کویر در تورهای چندروزه شرکت می‌کردند و اکثراً از طریق تورهای هوایی وارد کرمان می‌شدند اما کرونا تمامی تورهای کویر را به تعطیلی و دست‌اندرکارانش را به بیکاری کشانده است.

اگرچه خلوتی بازارهای سنتی و یا محوطه آثار باستانی خود گویای اوضاع نابسامان صنعت گردشگری  و کاسبی است اما هنگامی‌که از مسئولان جویای اوضاع اقتصادی می‌شویم آن‌ها نیز با مهر تائید زدن بر این موضوع اقتصاد گردشگری را نامساعد می‌خوانند.

تعدیل نیروهای حرفه‌ای

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران استان کرمان بابیان اینکه در حال حاضر فعالیت هتل‌ها هیچ سودی ندارد و فقط امکان پرداخت حقوق کارمندان و بازماندن هتل تأمین می‌شود اظهار کرد: اگر تدبیری در خصوص هتلداری انجام نشود به‌زودی با بحران جدی مواجه می‌شویم.

وی میزان اشغال اتاق‌های هتل در کرمان را ۱۵ درصد عنوان کرد و گفت: با افزایش قیمت بلیت و هزینه رفت‌وآمد مسافران این میزان هم تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

جاویدی بابیان اینکه متأسفانه ضریب اشغال تخت‌های مراکز اقامتی در استان به کمتر از ۱۵ درصد رسیده است اظهار می‌کند: این موضوع موجب شده تا درآمد هتل‌ها جوابگوی هزینه‌های این مراکز نباشد از همین رو شاهد تعدیل نیرو به میزان ۵۰ درصد نیروها در مراکز اقامتی و هتل‌ها هستیم.

متأسفانه ضریب اشغال تخت‌های مراکز اقامتی در استان کرمان به کمتر از ۱۵ درصد رسیده است

وی بابیان اینکه زمانی برای اتمام این بیماری و بازگشت به وضعیت قبل نمی‌توان قائل شد ادامه می‌دهد: این موضوع موجب شده تا بسیاری از نیروهای متخصص در صنعت گردشگری از کار خود کناره‌گیری کنند و لذا این روند در آینده ضربات دیگری را نیز به این صنعت وارد خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تسهیلات اعطایی از طرف دولت توانسته مشکلی از هتل داران حل کند توضیح می‌دهد: این تسهیلات کارایی لازم را ندارد و در این شرایط که درآمدی نداریم چگونه باید سود بانکی پرداخت کنیم.

وی بابیان اینکه متأسفانه گردشگری خارجی در عمل تعطیل‌شده و گردشگری داخلی نیز به دلیل شیوع کرونا به سفرهای کاری محدودشده است بیان می‌کند: متأسفانه تعداد مسافران در هر یک از هتل به تعداد انگشت‌های دست رسیده و هتل داران را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هتل کرونا استان کرمان هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد

تین نیوز

متوسط بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد، در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته شاخص های مهم این صنعت را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرد. این گزارش شاخص های مهم این صنعت را در بازه های سالیانه و ۳ ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ با دوره های گذشته مقایسه می کند.

طبق این گزارش، در سال ۱۴۰۲ تمامی شاخص های عملکردی حمل بار ریلی، به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، نسبت به سه سال گذشته آن کاهش یافته است. به طور مشخص تُناژ و تُن - کیلومتر بار حمل شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۳ میلیون تُن و ۲۹ میلیارد تُن کیلومتر بوده است که کمترین مقادیر این شاخص ها در چهار سال اخیر است.

از دیگر شاخص های مهم حمل بار ریلی می توان به بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری اشاره کرد که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد. این دو شاخص نیز در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

همچنین اگر شاخص های عملکردی حمل بار را به صورت فصلی طی سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار دهیم، پی خواهیم برد که در زمستان ۱۴۰۲ به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، تمامی شاخص ها کاهش یافته اند و کمترین مقدار را نسبت به سه فصل پیشین دارند. 

با نگاهی کلان تر به نقش راه آهن در حمل بار کشور درمی یابیم که بر خلاف چشم اندازهای تعیین شده در اسناد بالادستی مبنی بر افزایش سهم حمل بار ریلی تا دست کم ۳۰ درصد از کل بارهای زمینی کشور، سهم این شیوه حمل ونقلی به حدود ۷ درصد از کل تناژ بار حمل شده زمینی و حدود ۹ درصد از تن- کیلومتر بار حمل شده زمینی رسیده که در سال های اخیر روندی کاهشی بوده است.

اما در بخش مسافری، عملکرد خوبی در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسیده است. جابه جایی ۳۲ میلیون مسافر (معادل با ۵.۱۶ میلیارد نفر کیلومتر) بر عملکرد قابل قبول این بخش در سال گذشته صحه می گذارد.

از طرفی بررسی شاخص های مربوط به بخش مسافری به صورت فصلی در سال ۱۴۰۲ حاکی از کاهش هر سه شاخص تعداد مسافر، نفر کیلومتر و بهره وری واگن های مسافری در هر فصل نسبت به فصل پیش از خود است. این روند کاهش طی سال ۱۴۰۲ مشابه بخش باری، ثابت می کند که روند کاهشی این شاخص ها در سال ۱۴۰۳ نیز تداوم خواهد داشت.

در سال ۱۴۰۲، سهم راه آهن از جابه جایی مسافر زمینی عمومی نسبت به سال قبل کاهش یافته و از نظر تعداد مسافر به ۱۷.۶ درصد و از نظر شاخص نفر-کیلومتربه ۲۶ درصد رسیده است.

با وجود افزایش تعداد کل لکوموتیوهای کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، تعداد لکوموتیو آماده به کار کاهش یافته است. آماده به کاری لکوموتیوها در سال گذشته به ۵۳ درصد رسیده که کمترین مقدار این شاخص در چهار سال اخیر را نشان می دهد. تاثیر مستقیم بخش نیروی کشش بر عملکرد حمل بار و مسافر ریلی بیان گر لزوم توجه حاکمیت به چالش های این بخش و شکست ایده حفظ تصدی گری دولت در این حوزه است. لذا عملی کردن راهکارهای پیشنهادی خبرگان صنعت حمل ونقل ریلی برای برون رفت از این شرایط بحرانی ضروری است.

باید توجه داشت هر چند که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۳ دستگاه لکوموتیو به آمار میانگین ماهیانه تعداد کل لکوموتیوهای کشور اضافه شده، اما در مقابل تعداد سه دستگاه لکوموتیو از آمار میانگین ماهیانه تعداد لکوموتیوهای آماده به کار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کم شده است و این بدان معناست که در برابر افزایش ۲۳ دستگاهی، ۲۶ دستگاه لکوموتیو طی سال ۱۴۰۲ از مدار خدمت خارج شده اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پناهیان: برخی متأسفانه نگاه سخیفی به حجاب دارند
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان